Lev deg inn

Med nærmere tusen interessenter er det mange som har ventet på de første illustrasjonene av boligene i hele Arendals nye bydel - Bryggebyen. Salget starter til våren, og da legger vi ut 82 moderne leiligheter med sjøutsikt og store vindusflater hvor solen strømmer inn.

- Vi ble inspirert av husene med hager og bryggeplass, og spesielt det å kunne gå ut av boligen sin og ned til vannet. Og vi ble inspirert av lufta og lyset som omgir hele området. Med store glassflater fra gulv til tak og utsikt mot sjøen, har vi jobbet med å få lyset og sjøen inn i hver bolig, forteller arkitekt Kasper Lorentzen.

- Som arkitekt har jeg lyst til å bo i alle husene. Min målsetting er at jeg skal kunne forestille meg nesten hver eneste leilighet, og faktisk være lykkelig når jeg våkner her hver morgen.

Du får sjøutsikt uansett hvilken leilighet du måtte velge. Mange leiligheter har gjennomlys og sjøutsikt fra to sider. Åpne og moderne kjøkkenløsninger, gulvvarme, boder og rene linjer gir fleksibilitet og god romfølelse. Balkonger blir en naturlig forlengelse av boligen.

Lev deg inn i Bryggebyen - og gjør deg klar for en ny livsstil!

Se bilder her.