God fremdrift på Vindholmen

Vi har hatt full produksjon gjennom vinteren, og selv i denne underlige tiden pågår arbeidet etter planen på byggeplassen.

Byggene reiser seg uke for uke. Parkeringskjeller og dekk på alle byggene er ferdige. Signaturbygget går muligens enda bedre enn planen, og det samme gjør E-bygget. De første badekabinene er allerede på plass i A, B og C-byggene.

Fellesområder, utplasser og brygger trer mer og mer frem, og det produseres fortløpende dekker for kaifrontene innerst i Lillepollen og mot Tromøysund.

...

Løkholmen blir hele Arendals nye bade- og møteplass, og den tar nå også form. Løkholmen skal stå ferdig før de første flytter til Bryggebyen i juni 2021.

- Alle som flytter eller vurderer å flytte til til Bryggebyen bør glede seg. Dette blir knallbra, sier Tom Krusche Pedersen, eiendomssjef | Arendals Fossekompani.

– På Løkholmen vil vi etablere badebrygger, lekeområder, benker og bord, og sandstrand. Vår plan er at dem skal være grønn fra mai/juni og at du skal kunne bade på landsiden av Løkholmen.

Vi har flere flotte leiligheter igjen fra 2,4 til 7,1 millioner, med balkonger på to sider og sol fra morgen til kveld. Besøk bryggebyen.no eller klikk på knappen under for å finne din leilighet.